• Localizare magazine
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Anticalcar pentru masina de spalat rufe 12 tablete

Calgon

-
18,29 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Calgon 2 in1 cu noua formula are actiune dubla:100% protectie calgon impotriva calcarului datorita actiunii sale de neutralizare care protejeaza partile vitale ale masinii. Actiunea de curatare a masinii cu noua formula acticlean previne depunarea reziduurilor de murdariesi detergent. Neutralizeaza reziduurile si ajuta la eliminarea lor lasandu-va masina perfect curata.

Ingrediente

Contine 15%-30% policarboxilati.

detalii de utilizare

A nu se lasa la indemana copiilor. In cazul contactului cu ochii,spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. In caz de inghitire a se consulat imediat medicul si a I se arata ambalajul(recipientul)sau eticheta. Folositi calgon la fiecare spalare.Adaugati calgon peste detergent in sertarul masinii de spalat. Puneti o cantitatea de detergent recomandata pentru apa moale. Pentru rezultate mai bune folositi detergent fara fosfati. Potrivit pentru toate tipurile de tesaturi.

ID:71895

-
18,29 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista