SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareDecoratiuni, carti si papetariePapetarieRoller gel cu rescriere, 0.5mm, albastru, Africans BOHO, diverse modele
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Happy Color

Happy Color | Roller gel cu rescriere, 0.5mm, albastru, Africans BOHO, diverse modele

9,99 Lei
In aceasta pagina

Informatii despre produs

Ingrediente
Roller gel cu cerneala termosensibila, 0.5mm, albastru cristal. Scrisul se sterge cu usurinta datorita formulei unice a cernelii. Guma de sters este pozitionata la capatul rollerului. Cartuse inlocuibile. Produsul se vinde la bucata, in functie de modelele disponibile in stoc.

ID: 11658

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.