• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Spray anti-calcar 750ml

Cif

24.25 Lei/L -
18,19 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Refeta naturii anti-calcar pentru baie. Echipa CIF este dedicata efortului permanent de a usura viata de zi cu zi a consumatorilor nostri care doresc sa aiba suprafete mereu curate. Am combinat experienta noastra, cu puterea ingredientelor traditionale bine-cunoscute pentru eficacitatea lor de curatare, ingrediente cum ar fi otetul. Rezultatul? O gama unica sub forma de spray, agenti de curatare incredibil de eficienti si cu 100% ingrediente naturale derivate pentru indepartarea calcarului.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

<5% surfactanti anionici, surfactanti neionici, parfum, Limonene, Linalool, Benzisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

detalii de utilizare

Pulverizati pe suprafata. Lasati sa actioneze cateva secunde. Stergeti cu o carpa uscata. Nu lasati la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. Daca produsul ajunge in ochi, clatiti imediat cu apa din abundenta. Nu inghititi produsul. Daca s-a intamplat acest lucru, consultati urgent un medic.

ID:57109

24.25 Lei/L -
18,19 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista