• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Solutie pentru curatat cuptorul cu pulverizator 500ml

Triumf

19.30 Lei/L -
9,65 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Dizolva grasimea arsa. Actiune: Produsul este destinat curatarii murdariei arse din/de pe: cuptoare aragaz, vase emailate, seminee, plite de aragaz, rotisoare, gratare, sticla termorezistenta, alte suprafete: faianta, gresie, obiecte sanitare.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Hidroxid de sodiu (nr. CEE 215-185-5), alcool izopropilic (nr. CEE 200-661-7), tensioactiv anionic (sub 5%), parfum, limonene, citral, citronellol.

detalii de utilizare

Nu folositi produsul la curatarea cuptoarelor cu micounde, a suprafetelor de aluminiu, a linoleumului, a suprafetelor vopsite sau lacuite. Provoaca arsuri. A se pastra sub chete si a nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu pielea si cu ochii. La contactul cu ochii se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. A se purta manusi de protectie corespunzatoare. In caz de accident sau daca va simtiti rau, a se consulta imediat medicul. Utilizare: Apasati elementul de sigurantade pe capac si rasuciti capatul pulverizatorului din pozitia Off in pozitia On. Daca cuptorul este cald, lasati sa actioneze aproximativ 10 minute. Daca cuptorul este rece, lasati sa actioneze un timp mai indelungat, aproximativ 30 minute. In aceasta perioada usa cuptorului va fi obligatoriu inchisa. Daca expirarea timpului mentionat, stergeti cuptorul cu un burete umed. Ajustati dozarea in functie de marimea suprafetei de curatat si de gradul de murdarie.

detalii pastrare produs

Pastrati nu mai in ambalajul original la temperatura de 15-25grade C.

ID:67325

19.30 Lei/L -
9,65 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista