• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Dezinfectant cu aroma de mar fara clor pentru suprafete si obiecte 750ml

Igienol

19.21 Lei/L -
14,41 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Dezinfectant Multi-action. Dezinfecteaza complet orice suprafata, in special din baie si bucatarie. Omoara bacteriile (cum ar fi Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, E. coli, Enterococcus hirae) si previne dezvoltarea acestora impiedicand reinstalarea pentru multe ore dupa utilizare. Dizovlva grasimea dificila din bucatarie/ Curata resturile intarite de sapun si depunerile de piatra din baie. Sigur de folosit pentru orice suprafata, inclusiv pe lemn. Lasa suprafetele stralucitoare. Parfumeaza placut. *Nu contine clor (hipoclorit de sodiu). Nu lasa urme/ Uscare rapida/ Anti-remurdarire. Testat de Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Microbiologie- Imunologie "Cantacuzino. Produs avizat de Ministerul Sanatatii. Poate fi folosit pe orice suprafata sau obiect din baie, bucatarie, dormitor, de ex: gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus etc. Nu ataca suprafetele.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Produsul contine printre alte ingrediente: sub 5% surfactanti anionici, surfactanti neionici, Policarboxilati. Mai contine: parfumuri, Hexyl Cinnamal Limonene, Methylisothiasolinone, Methychloroisothiazolinone. Dezinfectant: 2-Hydroxy-4.4'-Dichlor-diphenylether 0.0875% w/w

detalii de utilizare

Tineti recipientul in pozitie verticala si pulverizati pe suprafata dorita de la o distanta de 20- 25 cm. Lasati sa actioneze aprox. 5 minute, stergeti cu o carpa/ laveta curata apoi clatiti. Pentru pete dificile, lasati sa actioneze timp de 10 min. inainte de a clati. Testati mereu pe o suprafata ascunsa inainte de utilizare. Evitati contactul prelungit cu suprafete vopsite, din plastic sau poroase (marmura, granit, piatra). A nu se lasa la indemana copiilor. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. In caz de inghitire, a se consulta imediat si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. Evitati deversarea produsului in mediul inconjurator.

detalii pastrare produs

Temperatura maxima 40 grade C

ID:75927

19.21 Lei/L -
14,41 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista