• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Detergent pentru bucatarie cu parfum de lamaie 500ml

Mr Muscle

22.54 Lei/L -
11,27 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Spray curatare obiecte bucatarie Mr Muscle 5 in 1 Kitchen, 500 ml. Mr Muscle ofera o gama larga de produse superioare de curatenie a caror formula puternica este special conceputa sa usureze cele mai grele sarcini de curatenie din toata casa. Mr Muscle iti da forta necesara pentru a obtine rezultatele dorite lasandu-ti timp liber pentru familie. Solutie de curatat suprafetele din bucatarie Mr Muscle 5 in 1 Kitchen are cinci beneficii: formula speciala curata usor grasimea si murdaria din bucatarie, dezinfecteaza omorand 99.99% din virusurile si bacteriile de pe suprafetele dure neporoase, lasa un parfum proaspat de lamaie, lasa suprafetele sclipitor de curate, pentru o curatenie rapida si usoara.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

<5% surfactanti ne-ionici. Mai contine parfum, dezinfectanti.

detalii de utilizare

Contine: acid clorhidric (Nr. CE: 231-595-7), didecildimetil clorura de amoniu (Nr. CE: 230-525-2) 0.5% (0.5 g/100 g). R22 Nociv in caz de inghitire. R34 Provoaca arsuri. S1/2 Pastrati incuiat si nu lasati la indemana copiilor. S24/25 Evitati contactul cu pielea si ochii. S26 In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. S27/28 Dupa contactul cu pielea,scoateti imediat toata imbracamintea contaminata si spalati imediat cu multa apa. S35 A nu se arunca acestprodus si recipientul sau decat dupa ce s-au luat toate precautiile. S36/37/39 Purtati echipament de protectie corespunzator, manusi si masca de protectie pentru ochi/fata. S45 In caz de accident sau simptome de boala, consultati imediat medicul (Daca este posibil, i se va arata eticheta). S50 A nu se amesteca cu inalbitori sau alte produse de curatare. Utlizare: Se utilizeaza pe suprafata aragazului, chiuveta, faianta si suprafete de lucru.

ID:6706

22.54 Lei/L -
11,27 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista