Here is Product Details Sticky Short Info
  • Ajax
Ajax

Spray dezinfectant pentru multisuprafete 500ml

28.76 Lei/L
28.76 Lei/L
14,38 Lei

Spray dezinfectant multisuprafete, fara clor, Ajax Disinfectant. Acest spray dezinfectant pentru multisuprafete elimina 99.99% dintre bacterii si virusuri anvelopate, mucegaiuri si drojdii, lasand suprafetele curate.

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Lasati produsul sa actioneze 5 minute pentru un efect antibacterian si virucid impotriva virusurilor anvelopate (inclusiv vaccinia virus si coronavirus). A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii: clatiti cu apa timp de mai multe minute.
Volum alcool
0

ID: 46209

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.