• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Solutie pentru curatarea mucegaiului 750ml

Cillit - Bang

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Cilit Bang antimucegai 750ML. Noul Cilit Bang Power Cleaner Anti-Mucegai cu Turbo Power actioneaza in doar cateva secunde. Formula sa pe baza de clor actioneaza cat ai clipi eliminand definitiv mucegaiul si petele dificile ca si cum nu ar fi fost niciodata acolo. Bang! Si mucegaiul dispare! Ideal pentru: chiuvetele de bucatarie, gresie, blaturi, cazi de baie, chiuvete, vase de toaleta, plite de cuptor, blaturi de aragaz, dulapuri, usi de frigider, usi si perdele de la cabinele de dus, pubele degunoi, crom, orificii de scurgere si rosturi.

Ingrediente

Ingredient activ: hipoclorit de sodiu 2.8%. Ingrediente: <5% agenti de inalbire pe baza de clor, surfactanti anionici si neionici, parfum.

detalii de utilizare

Utilizare: Contine clor. Daca nu sunteti sigur de rezistenta suprafetei, testati produsul pe o portiune mai putin vizibila. Lasati suprafetele fierbinti sa se raceasca. Tineti sticla in pozitie verticala, la 10-15 cm de suprafete. Lasati sa actioneze 5 min. Pentru indepartarea mucegaiului lasati sa actioneze 15 min. Stergeti cu burete. Clatiti bine cu apa. Informatii de siguranta. Nu utilizati impreuna cu alte produse. Risc de leziuni oculare grave. Iritant pentru piele. A nu se lasa la indemanacopiilor. A nu se inspira aerosolii. Evitati contactul cu pielea si ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Dupa contactul cu pielea, spalati imediat cu multa apa. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta. Purtati manusi de cauciuc.

detalii pastrare produs

A se depozita produsul si ambalajul (recipientul) sau la locuri special de depozitare a deseurilor periculoase sau speciale. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. Evitati contactul cu: haine, textile, covoare, lemn, cauciuc, vinil, suprafete pictate sau hartie, marmura, granit, aluminiu, alama sau cupru. Contactul prelungit cu suprafetele din metal, portelan vechi, plastic laminat sau marmura poate cauza decolorari.

ID:93511

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista