• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Odorizant toaleta Rim Block Turbo Fresh Ocean 32g

Domestos

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Domestos odorizant de toaleta turbo fresh ocean. Singurul odorizant de toaleta care se roteste, lasand toaleta igienizata si improspatata. Turbina sa se roteste sub presiunea apei, permitand o mai dispersie a produsului pe suprafata toaletei. Domestos turbo fresh previne depunerile de calcar si indeparteaza murdaria care favorizeaza aparitia microbilor, lasand in urma sa o spuma abundenta si o toaleta improspatata.

Ingrediente

Contine > 30% surfactanti anionici, 5-15% parfum, <5% limonene, linalool, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, eugenol, benzyl benzoate, benzyl alcohol, coumarin, citral. Mai contine limonene.

detalii de utilizare

Instructiuni de utilizare: agatati odorizantul de marginea vasului de toaleta in zona fluxului de apa. In cazul in care turbina nu se roteste in mod corespunzator sub actiunea apei, incercati sa puneti turbina intr-o pozitie diferita (produsul functioneaza corect, chiar daca, in cazuri rare, acesta nu se roteste). Dupa folosire, se arunca in cosul de gunoi. Spalati mainile dupa utilizare. Precautii: nociv in caz de inghitire. Risc de leziuni grave pentru ochi. Iritant pentru piele. Nu lasati laindemana copiilor. Evitati contactul cu ochii si pielea. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu multa apa si consultati medicul. Daca ati inghitit, consultati medicul si aratati-i acest ambalaj si eticheta. Poate produce reactii alergice.

ID:5567

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista