Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Sărbătorim împreună 26 de ani de MEGA ✨🎉 Ai 26 DE LEI REDUCERE la orice comandă mai mare de 150RON! Adaugă codul MEGA26 în coș și bucură-te de reducere! 🔥

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Domestos
Domestos

Odorizant toaleta Rim Block Turbo Fresh Ocean 32g

Acest produs nu mai este disponibil

Domestos odorizant de toaleta turbo fresh ocean. Singurul odorizant de toaleta care se roteste, lasand toaleta igienizata si improspatata. Turbina sa se roteste sub presiunea apei, permitand o mai dispersie a produsului pe suprafata toaletei. Domestos turbo fresh previne depunerile de calcar si indeparteaza murdaria care favorizeaza aparitia microbilor, lasand in urma sa o spuma abundenta si o toaleta improspatata.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Ingrediente
Contine > 30% surfactanti anionici, 5-15% parfum, <5% limonene, linalool, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, eugenol, benzyl benzoate, benzyl alcohol, coumarin, citral. Mai contine limonene.
detalii de utilizare
Instructiuni de utilizare: agatati odorizantul de marginea vasului de toaleta in zona fluxului de apa. In cazul in care turbina nu se roteste in mod corespunzator sub actiunea apei, incercati sa puneti turbina intr-o pozitie diferita (produsul functioneaza corect, chiar daca, in cazuri rare, acesta nu se roteste). Dupa folosire, se arunca in cosul de gunoi. Spalati mainile dupa utilizare. Precautii: nociv in caz de inghitire. Risc de leziuni grave pentru ochi. Iritant pentru piele. Nu lasati laindemana copiilor. Evitati contactul cu ochii si pielea. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu multa apa si consultati medicul. Daca ati inghitit, consultati medicul si aratati-i acest ambalaj si eticheta. Poate produce reactii alergice.

ID: 5567