Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Duck
Duck

Odorizant gel toaleta spuma marine 750ml

13.39 Lei/L
13.39 Lei/L
10,04 Lei

Inalbitor si spuma activa intr-un singur produs. Noul Duck Foaming Bleach Gel combina in mod inteligent intr-un singur produs, beneficiile dezinfectarii prin albire cu cele de curatare ale spumei active. Omoara 99.9% din bacterii. Dezinfecteaza si lustruieste vasul de toaleta. Spuma activa actioneaza asupra mizeriei si murdariei in timp ce periati. Lasa toaleta igienizata, curata si cu un parfum proaspat.

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Ridicati capacul toaletei. Pentru a deschide, apasati pe partile hasurate si rasuciti. Inclinati sticla pentru ca gelul sa umple gatul de aplicare. Pentru a dezinfecta deasupra nivelului apei, aplicati uniform 60 de grame de Duck Foaming Bleach Gel sub marginea interioara a vasului de toaleta. Lasati sa actioneze timp de 5 minute. Periati intreaga suprafata a vasului si apoi trageti apa. Puneti capacul sticlei si strangeti bine pana auziti un clic. Utilizati numai in vasul WC-ului. A nu se lasala indemana copiilor.
Volum alcool
0

ID: 52846