Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sanytol

Sanytol | Odorizant dezinfectant multisuprafete 2in1 400ml

Produs momentan indisponibil online

Sanytol deo dezinfectant 2 in 1 400 ml. Sanytol dezinfecteaza si curata 2 in 1 multisuprafete curata si dezinfecteaza intr-o singura etapa toate suprafetele casei. Formula sa asigura o uscare rapida. Se poate folosi de asemenea ca dezinfectant direct, fara a folosi o carpa. Este ideal pentru camerele casei precum si obiecte (clante, usi, telefon, galeata de gunoi, etc).

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Ingrediente
Biocid materie activa (pt2/ae): biphenyl-2-ol (4 g/1 kg). >30% hidrocarburi alifatice, parfum, dezinfectant.
Detalii de utilizare
Pulverizati la 25 cm de suprafata (curatata in prealabil) si lasati sa se usuce. Nu necesita limpezire. Pentru suprafetele sensibile, a se face anterior o incercare intr-o zona mai putin vizibila. A nu se folosi pe suprafete lacuite, lemn vopsit sau pictat si pe materiale plastice acrilice. Atentie: Aerosolul este extrem de inflamabil. Recipientul este sub presiune. Poate exploda daca este incalzit. Provoaca o iritatie grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului sa aveti recipientul sau eticheta la indemana. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. In caz de inghitire sunati la un centru pentru otraviri. In caz de contact cu ochii clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute, scoateti lentilele de contact daca este cazul si daca se poate face acest lucru cu usurinta si continuati sa clatiti. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 de grade Celsius.
Detalii pastrare produs
A se pastra departe de surse de caldura si de lumina directa a soarelui.

ID: 9035

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image. In cazul promotiilor/ofertelor cardului Connect, pretul produsului este afisat cu reducerea aplicata doar in cosul de cumparaturi, in conditiile in care clientul este logat in contul inregistrat Mega Image si are asociat cardul Connect inscris in programul de loialitate.