• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Granule desfundat tevi apa calda 80g

Peak

38.00 Lei/Kg -
3,04 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Granule forte. Apa fierbinte. Desfunda rapid si fara efort tevile, sifoanele si scurgerile de la chiuvete, cazi. Nu ataca tevile si sifoanele din plastic sau metal. Elimina mirosurile neplacute. Dizolva depunerile de par, grasime, sapun sau resturi de mancare.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Soda caustica, anhidra: cel putin 30 %.

detalii de utilizare

Purtati echipament de protectie corespunzator, manusi si masca de protectie pentru fata/ochi. Evitati contactul cu pielea si ochi. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Dupa contactul cu pielea, spalati imediat cu multa apa. In caz de accident sau simtome de boala, consultati imediat medicul (daca este posibil, i se va arata eticheta). In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si ai se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. A nu se arunca acest produs si recipientul sau decat dupa ce s-au luat precautiile. A nu se amesteca cu alte alte produse de curatat. A nu se arunca acest produs si recipientul sau decat dupa ce s-au luat toate precautiile.

detalii pastrare produs

A se pastra recipientul intr-un loc uscat, ferit de umiditate. Conditii de depozitare: 6-30 grade Celsius, la loc uscat.

ID:10464

38.00 Lei/Kg -
3,04 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista