Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Sărbătorim împreună 26 de ani de MEGA ✨🎉 Ai 26 DE LEI REDUCERE la orice comandă mai mare de 150RON! Adaugă codul MEGA26 în coș și bucură-te de reducere! 🔥

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Domestos
Domestos

Dezinfectant Zero Calcar WC Gel Pink 750ml

15.65 Lei/L
15.65 Lei/L
11,74 Lei

Domestos Zero Calcar este un WC gel specializat in indepartarea si prevenirea aparitiei depunerilor de calcar chiar si sub linia apei. Indepartarea TOTALA a CALCARULUI nu mai este o problema cu DOMESTOS ZERO CALCAR! Produsul specializat in rezolvarea tuturor problemelor cauzate de prezenta calcarului, in acelasi timp, curata, igienizeaza si improspateaza vasul de toaleta! Calcarul actioneaza precum o pelicula de protectie pentru microbi, ingreunand distrugerea lor in momentul in care apa este trasa sau toaleta curatata. Domestos Zero Calcar este solutia ideala pentru prevenirea si/sau indepartarea tuturor problemelor legate de prezenta calcarului in toaleta. Formula puternic coroziva a produsului adera la orice tip de suprafata, chiar si sub presiunea jetului de apa, demonstrand o eficienta maxima in indepartarea totala a calcarului.

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Aplicati lichidul nediluat (aprox. 70ml) pe intreaga suprafata a vasului de toaleta, inclusiv pe margine. Lasati sa actioneze cel putin 30 de minute pentru a elimina in totalitate depunerile de piatra si microbii. Periati daca este necesar. A nu se lasa la indemana copiilor.
Volum alcool
0

ID: 18429