Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sanytol
Sanytol

Dezinfectant pentru baie cu eucalipt 500ml

29.66 Lei/L
29.66 Lei/L
14,83 Lei

Soltie dezinfectanta pentru baie. Umezeala favorizeaza dezvoltarea bacteriilor, fungilor si virusilor. Singura cale de a preveni efectiv proliferarea micro-organismelor nedorite, formarea mucegaiului si a pietrei este de a folosi un dezinfectant aprobat impreuna cu un puternic produs de curatare. Sanytol garanteaza o igiena perfecta si distruge 99.9% din micro-organisme. Formula sa ultra-puternica elimina fara niciun efort piatra si ramasitele intarite de sapun.

Informatii despre produs

Ingrediente
<5% substante tensioactive neionice si cationice, parfum, substante biocide active: didecyl dimethyl ammonium chloride (10 mg/1 g).
detalii de utilizare
Pulverizati produsul pe suprafetele ce trebuiesc curatate. Lasati sa actioneze dupa care clatiti. Pentru resturile intarite lasati sa actioneze mai mult timp si repetati operatiunea daca este necesar. Pentru o dezinfectie in profunzime, lasati sa actioneze 15 minute. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta si consultati un medic. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata eticheta sau ambalajul produsului. A nu se amesteca cu clor sau alteproduse de curatat. A nu se lasa la indemana copiilor.
Volum alcool
0

ID: 9023