• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Dezinfectant pentru baie cu eucalipt 500ml

Sanytol

28.78 Lei/L -
14,39 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Soltie dezinfectanta pentru baie. Umezeala favorizeaza dezvoltarea bacteriilor, fungilor si virusilor. Singura cale de a preveni efectiv proliferarea micro-organismelor nedorite, formarea mucegaiului si a pietrei este de a folosi un dezinfectant aprobat impreuna cu un puternic produs de curatare. Sanytol garanteaza o igiena perfecta si distruge 99.9% din micro-organisme. Formula sa ultra-puternica elimina fara niciun efort piatra si ramasitele intarite de sapun.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

<5% substante tensioactive neionice si cationice, parfum, substante biocide active: didecyl dimethyl ammonium chloride (10 mg/1 g).

detalii de utilizare

Pulverizati produsul pe suprafetele ce trebuiesc curatate. Lasati sa actioneze dupa care clatiti. Pentru resturile intarite lasati sa actioneze mai mult timp si repetati operatiunea daca este necesar. Pentru o dezinfectie in profunzime, lasati sa actioneze 15 minute. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta si consultati un medic. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata eticheta sau ambalajul produsului. A nu se amesteca cu clor sau alteproduse de curatat. A nu se lasa la indemana copiilor.

ID:9023

28.78 Lei/L -
14,39 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista