Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareCuratenie casaSolutii suprafete baieDezinfectant fara clora Power Fresh WC Gel Briza marii 700ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Domestos
Domestos

Dezinfectant fara clora Power Fresh WC Gel Briza marii 700ml

14.24 Lei/L
14.24 Lei/L
10,68 Lei

Dezinfectant fara clor pentru vasul de toaleta, distruge toti microbii lasand in urma sa o toaleta 100% igienizata si un miros placut si persistent. Indeparteaza eficient calcarul si murdaria dificila. Domestos Power Fresh WC Gel este un produs pentru curatarea zilnica a toaletei. Formula sa speciala omoara microbii (bacterii, fungi, spori, virusuri), curata, indeparteaza depunerile de piatra si improspateaza timp indelungat.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Dezinfectant - la 100g produs: 2g peroxid de hidrogen (CAS 7722-84-1, EC 231-765-0), <5% surfactanti neionici, agent de inalbire pe baza de oxigen (peroxid de hidrogen), parfum.
detalii de utilizare
Desurubati capacul si turnati gelul uniform sub marginea vasului de toaleta (aporx 80ml), lasati sa actioneze timp de 30 minute, trageti apa si, daca este necesar, folositi peria. Pentru rezultate optime impotriva murdariei dificile lasati sa actioneze cel putin 60 minute. Important! Pastrati numai in recipientul original. Utilizati numai in WC. Clatiti bine dupa ce ati imprastiat. Inainte de a fi aruncat, ambalajul va fi golit complet.
Volum alcool
0

ID: 89375