• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Detergent pentru baie antibacterian cu pulverizator 750ml

Rivex

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Pentru cazi de baie, chiuvete, toaleta, faianta, bazine, capace si alte suprafete din baie cum ar fi portelan, inox, crom sau sticla. Ataca imediat bacteriile (cum ar fi Staphylococcus, Salmonella, E.coli, Listeria) si previne dezvoltarea acestora impiedicand reinstalarea pentru multe ore dupa curatare. Reda stralucirea suprafetelor din baie. Curata si lasa un parfum proaspat.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Mai putin de 5% surfactant anionic, neionic, amestec de alkyl dimethyl benzil ammonium chloride 0.6% si alkyl dimethyl ethyl ammonium chloride 0.6%, parfum, conservant, (methylisothiasolione si methyl chloroisothiasolione).

detalii de utilizare

Instructiuni de folosire: Pulverizati pe suprafata care trebuie curatata. Lasati sa actioneze pentru cateva secunde. Indepartati cu o laveta umeda sau clatiti cu apa. Pentru rezultate foarte bune sau pete dificile, lasati sa actioneze pana la 5 minute inainte de a clati. Atentie: A nu se folosi pe marmura, suprafete din piatra, lemn natural, alama, cupru sau instalatii placate cu aur. A nu se folosi pe email daca sunt semne de deteriorare. Pentru suprafetele vopsite, testati inainte pe o suprafata mica putin vizibila. Precautiuni: Iritant pentru ochi. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta.

detalii pastrare produs

Conditii de depozitare: 5-40grade C la loc uscat.

ID:85005

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista