• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Detergent curatare toaleta gel marine 750ml

Harpic

11.24 Lei/L -
8,43 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Harpic Active Fresh asigura o curatare eficienta a vasului de toaleta. Elimina 99.9 % dintre bacterii, indeparteaza petele si depunerile de piatra. Formula sa asigura acoperire eficienta a vasului de toaleta si ofera un parfum care dureaza mai mult. Elimina 99.9% dintre bacterii. Curata eficient. Indeparteaza petele dificile si depunerile de piatra. Asigura o acoperire eficienta. Parfum si prospetime.

Ingrediente

Sub 5% agenti tensioactivi neionici, dezinfectant, parfumuri. Ingredient activ: la 100 g lichid: contine 0.288 g benzalkonium chloride.

detalii de utilizare

1. Ridicati capacul de la vasul de toaleta si indreptati gatul sticlei spre marginile vasului. 2. Apasati sticla si aplicati gelul incet pe tot vasul de toaleta, suficient pentru a acoperi intregul vas. 3. Pentru rezultate optime, lasati sa actioneze 30 minute, apoi periati si clatiti. 4. Pentru eliminarea tuturor microbilor, lasati produsul sa actioneze timp de o ora. Pentru a scoate capacul: Apasati zonele laterale si apoi rasuciti. Pentru a repune capacul: Dupa folosire inchideti bine capaculprin rasucire. Potrivit pentru toate vasele de toaleta, exceptie facand cele din otel inoxidabil. Pastrati produsul intr-un loc sigur. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu pielea si ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Dupa contactul cu pielea, spalati imediat cu multa apa. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata eticheta. A nu se amesteca cu produse de inalbire sau alte produse de curatare.

ID:74357

11.24 Lei/L -
8,43 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista