• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Detergent antimucegai cu pulverizator 500ml

Savo

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Savo Antimucegai dezinfecteaza si indeparteaza mucegaiul, ciupercile, fungii fibrosi microscopici, algele, lichenii si levurile din gospodaria dumneavoastra, avand efect imediat si vizibil. Este extrem de eficient in indepartarea mucegaiului de pe pereti si tencuieli, placaje, cercevele, din jurul chiuvetelor, a lavoarelor, de pe mobila de bucatarie, ferestre, lemn, din jurul cazilor, de pe materiale plastice etc. Poate fi folosit atat pentru aplicatii interioare, cat si pentru obiectele aflatein aer liber. Pulverizatorul practic face aplicarea si utilizarea produsului foarte usoara.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Substanta activa: hipoclorit de sodiu 47 g/kg (4.7%) Agenti activi de suprafata anionici mai putin de 50 kg/kg (5%).

detalii de utilizare

Atentie! A nu se utiliza impreuna cu alte produse. Se pot degaja gaze periculoase (clor). In contact cu acizii (se) degaja gaze toxice. R36/38 Iritant pentru ochi si piele. R50 Foarte toxic pentru organismele acvatice. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inspira vaporii. La contactul cu ochii se spala imediat cu multa apasi se consulta medicul. La contactul cu pielea se spala imediat cu multa apa. S35 A se elimina reziduurile produsului si ambalajul (recipientul) dupa ce s-au luat toate masurile de precautie. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. A nu se amesteca cu alte produse de curatare. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. A se evita dispersarea in mediu. A se consulta instructiunile speciale fisa tehnica de securitate. Fara efect conservant. Efect de albire. Evitati contactul preparatului cu imbracamintea. A nu se utiliza pe metale. Obiectele metalice trebuie clatite cu apa imediat.

detalii pastrare produs

Depozitare: In ambalajul original inchis etans, in spatii uscate. A se feri de caldura si de razele soarelui (temperaturi de pastrare intre -10 si +25 grade C). Nu depozitati impreuna cu alimente.

ID:75918

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista