Here is Product Details Sticky Short Info
  • Rivex-Spring fresh
Rivex
Spring fresh

Spray pentru mobila Spring fresh 400ml

49.83 Lei/L
49.83 Lei/L
14,95 Lei

Solutie care curata, ingrijeste si protejeaza mobila dv. Formula sa cremoasa reda stralucirea initiala a lemnului si Ii mentine luciul pentru mult timp. Rivex spring fresh poate fi folosit si pe suprafete ceramice, amail, crom, inox si plastic.

Informatii despre produs

Ingrediente
Produsul contine printre alte ingrediente 30% sau peste: hidrocarburi alifatice. Mai contine: parfumuri, methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone, butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal, linalool.
detalii de utilizare
Agitati bine flaconul inainte de utilizare. Pulverizati tinand recipientul in pozitie verticala, de la o distanta de aproximativ 20-25 cm. Apoi stergeti suprafata cu o carpa moale si curata. Pentru suprafetele mici si greu accesibile, pulverizati direct pe carpa. Nu utilizati pentru pardoseli sau pe suprafete din interiorul baii intrucat acestea ar putea deveni alunecoase. Nu trebuie gaurit sau introdus in foc, chiar si dupa utilizarea completa. Nu se pulverizeaza spre o flacara deschisa sau unmaterial incandescent. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei. Fumatul interzis. In caz de foc, stingeti cu apa. Extrem de inflamabil. A nu se inspira aerosoli. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. A se utiliza numai in spatii bine ventilate.
detalii pastrare produs
Recipient sub presiune: nu trebuie expus la soare si la temperaturi care depasesc 50 grade C. A se pastra recipientul intr-un loc bine ventilat.
Volum alcool
0

ID: 87607