• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Solutie pentru curatat mobila 5in1 300ml

Pronto - Springtime

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Spray pentru mobila Pronto Classic Springtime 5 in 1, 300 ml. Produsele Pronto reprezinta modul sigur, simplu si eficient de a ingriji locuinta, fara sa va sacrificati timpul liber. Pronto nu inseamna doar curatarea suprafetelor, ci este conceput pentru a reda frumusetea naturala, cu fiecare ocazie de curatenie. Pronto Spray este singurul produs pentru curatarea mobilei din lemn, propulsat cu aer si avand impact redus asupra mediului. Caracteristici: curata si indeparteaza praful, protejeaza, elimina pana la 90% din alergenii aflati in praf, proveniti din parul animalelor de companie, ofera stralucire, inlatura amprentele si urmele.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

<5% surfactanti neionici, > = 5% si < 15% hidrocarburi alifatice. Mai contine: parfum, 2-bromo-2-nitropropan-1.3-diol, salicilat de benzil, hexilcinamal, citronelol, butifenil metilpropional.

detalii de utilizare

Instructiuni de utilizare: cititi mereu eticheta inainte de utilizare. Nu rasuciti capacul. Agitati recipientul inainte de folosire. Tineti spray-ul in pozitie verticala si pulverizati de la o distanta de aproximativ 15 cm de suprafata sau direct pe o carpa. Pentru rezultate ideale lustruiti imediat cu o carpa moale si uscata. A nu se folosi pe podele sau pe suprafata interioara a baii - pericol de alunecare. S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S23 A nu inspira aerosolii. S51 A se utiliza numai in spatii bine ventilate. Atentie, folositi numai conform instructiunilor. 12% din masa componentilor este inflamabila. Container sub presiune, a se proteja de lumina solara si a nu se expune la temperaturi care depasesc 50grade C. A nu se intepa sau arde, chiar si dupa folosire. Nu pulverizati pe, sau in apropierea unei flacari, sau pe suprafata unui material incandescent. Valabil 2 ani de la data fabricatiei marcata pe ambalaj.

ID:65158

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista