• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Solutie pentru curatat mobila 5in1 300ml

Pronto - Springtime

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Spray pentru mobila Pronto Classic Springtime 5 in 1, 300 ml. Produsele Pronto reprezinta modul sigur, simplu si eficient de a ingriji locuinta, fara sa va sacrificati timpul liber. Pronto nu inseamna doar curatarea suprafetelor, ci este conceput pentru a reda frumusetea naturala, cu fiecare ocazie de curatenie. Pronto Spray este singurul produs pentru curatarea mobilei din lemn, propulsat cu aer si avand impact redus asupra mediului. Caracteristici: curata si indeparteaza praful, protejeaza, elimina pana la 90% din alergenii aflati in praf, proveniti din parul animalelor de companie, ofera stralucire, inlatura amprentele si urmele.

Ingrediente

<5% surfactanti neionici, > = 5% si < 15% hidrocarburi alifatice. Mai contine: parfum, 2-bromo-2-nitropropan-1.3-diol, salicilat de benzil, hexilcinamal, citronelol, butifenil metilpropional.

detalii de utilizare

Instructiuni de utilizare: cititi mereu eticheta inainte de utilizare. Nu rasuciti capacul. Agitati recipientul inainte de folosire. Tineti spray-ul in pozitie verticala si pulverizati de la o distanta de aproximativ 15 cm de suprafata sau direct pe o carpa. Pentru rezultate ideale lustruiti imediat cu o carpa moale si uscata. A nu se folosi pe podele sau pe suprafata interioara a baii - pericol de alunecare. S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S23 A nu inspira aerosolii. S51 A se utiliza numai in spatii bine ventilate. Atentie, folositi numai conform instructiunilor. 12% din masa componentilor este inflamabila. Container sub presiune, a se proteja de lumina solara si a nu se expune la temperaturi care depasesc 50grade C. A nu se intepa sau arde, chiar si dupa folosire. Nu pulverizati pe, sau in apropierea unei flacari, sau pe suprafata unui material incandescent. Valabil 2 ani de la data fabricatiei marcata pe ambalaj.

ID:65158

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista