• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Solutie curatat mobila 400ml

Rivex - Spring fresh

48.23 Lei/L -
14,47 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Solutie care curata, ingrijeste si protejeaza mobila dv. Formula sa cremoasa reda stralucirea initiala a lemnului si Ii mentine luciul pentru mult timp. Rivex spring fresh poate fi folosit si pe suprafete ceramice, amail, crom, inox si plastic.

Ingrediente

Produsul contine printre alte ingrediente 30% sau peste: hidrocarburi alifatice. Mai contine: parfumuri, methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone, butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal, linalool.

detalii de utilizare

Agitati bine flaconul inainte de utilizare. Pulverizati tinand recipientul in pozitie verticala, de la o distanta de aproximativ 20-25 cm. Apoi stergeti suprafata cu o carpa moale si curata. Pentru suprafetele mici si greu accesibile, pulverizati direct pe carpa. Nu utilizati pentru pardoseli sau pe suprafete din interiorul baii intrucat acestea ar putea deveni alunecoase. Nu trebuie gaurit sau introdus in foc, chiar si dupa utilizarea completa. Nu se pulverizeaza spre o flacara deschisa sau unmaterial incandescent. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei. Fumatul interzis. In caz de foc, stingeti cu apa. Extrem de inflamabil. A nu se inspira aerosoli. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. A se utiliza numai in spatii bine ventilate.

detalii pastrare produs

Recipient sub presiune: nu trebuie expus la soare si la temperaturi care depasesc 50 grade C. A se pastra recipientul intr-un loc bine ventilat.

ID:87607

48.23 Lei/L -
14,47 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista