• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Solutie curatat 5in1 multisuprafete 300ml

Pronto - Lime

54.50 Lei/L -
16,35 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Spray multisuprafete Pronto Lime 5 in 1, 300 ml Produsele Pronto reprezinta modul sigur, simplu si eficient de a ingriji locuinta, fara sa va sacrificati timpul liber. Pronto nu inseamna doar curatarea suprafetelor, ci este conceput pentru a reda frumusetea naturala, cu fiecare ocazie de curatenie. Pronto Spray este singurul produs pentru curatarea suprafetelor, propulsat cu aer si avand impact redus asupra mediului. Se poate utiliza pe granit, metal, aparate electronice si electrocasnice, sticlla si lemn. Caracteristici: curata, indeparteaza praful, elimina pana la 90% din alergenii aflati in praf, proveniti din parul animalelor de companie, ofera stralucire si inlatura amprentele si urmele.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Contine: <5% surfactanti neionici, > = 5% si < 15% hidrocarburi alifatice. Contine: parfum, 2-bromo-2-nitropropan-1.3-diol, linalol hexilcinamal, limonen, salicilat de benzil, benzonat de benzil.

detalii de utilizare

Instructi de utilizare: cititi mereu eticheta inainte de utilizare. Nu rasuciti capacul. Agitati recipientul inainte de folosire. Tineti spray-ul in pozitie verticala si pulverizati de la o distanta de aproximativ 15 cm de suprafata sau direct pe o carpa. Pentru rezultate ideale lustruiti imediat cu o carpa moale si uscata. A nu se folosi pe podele sau pe suprafata interioara a baii - pericol de alunecare. S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S23 A nu inspira aerosolii. S51 A se utiliza numai in spatii bine ventilate. Atentie, folositi numai conform instructiunilor. 10% din masa componentilor este inflamabila. Container sub presiune, a se proteja de lumina solara si a nu se expune la temperaturi care depasesc 50grade C. A nu se intepa sau arde, chiar si dupa folosire. Nu pulverizati pe, sau in apropierea unei flacari, sau pe suprafata unui material incandescent. Valabil 2 ani de la data fabricatiei marcata pe ambalaj.

ID:65159

54.50 Lei/L -
16,35 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista