• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Detergent pentru parchet cu ulei masline 750ml

Rivex

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Rivex Parchet curata si protejeaza suprafetele de lemn, conferindu-le luminozitate. Datorita formulei speciale, pastreaza si protejeaza frumusetea naturala a lemnului. Elimina murdaria si indeparteaza petele cu usurinta. Poate fi folosit pe orice tip de lemn, lacuit sau ceruit (parchet, mobila, usi, rame), chiar si pe suprafete mai sensibile.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Mai putin de 5% sapun, sub 5% surfactanti non-ionici, mai contine conservanti (methylisothiazolinone, methylchloroisothiasolinone), parfumuri, citral.

detalii de utilizare

Instructiuni de utilizare: Pentru curatirea podelelor si a suprafetelor mari, turnati 2 capace (40 ml) de Rivex parchet, detergent pentru suprafete de lemn, in 5 litri de apa calduta. Aplicati pe suprafata de curatat cu o carpa sau cu un burete. Nu necesita clatire. Atentie! Suprafetele nelacuite sau delicate pot fi sensibile la apa! Incercati inainte pe o suprafata ascunsa! Nu este recomandat pentru antichitati sau a se folosi nediluat pe suprafete de lemn! Iritant pentru ochi si piele. In cazul contactului cu ochii se spala imediat cu multa apa si se consulta un specialist. A se evita contactul cu ochii. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta. Dupa utilizare, clatiti-va bine mainile si stergeti-le. Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj.

detalii pastrare produs

Condtii de depozitare: a se depozita intr-un loc uscat.

ID:87606

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista