• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Detergent pentru parchet cu ulei de migdale 750ml

Pronto

15.59 Lei/L -
11,69 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Detergent pentru parchet Pronto Extra Care 750ml, cu ulei de migdale. Produsele Pronto reprezinta modul sigur, simplu si eficient de a ingriji locuinta, fara sa va sacrificati timpul liber. Pronto nu inseamna doar curatarea suprafetelor, ci este conceput pentru a reda frumusetea naturala, cu fiecare ocazie de curatenie. Detergentul pentru suprafete din lemn cu ulei de migdale de la Pronto are urmatoarele proprietati: hidrateaza in timp ce curata, protejeaza suprafetele din lemn vreme indelungatasi contine ulei de migdale. Nu necesita clatire.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

<5% sapun, surfactanti ne-ionici. Mai contine parfum, benzizotiazolinona.

detalii de utilizare

Instructiuni de utilizare. Adaugati 2 capace de Pronto Extra Ingrijire in 5 litri de apa. Aplicati cu o laveta sau un mop pe suprafete de lemn finisate. Nu necesita clatire. Pentru suprafete delicate, testati mai intai pe o portiune ascunsa. Nu utilizati pe lemn antic. Nu utilizati nediluat. S2 A nu se lasa la indemana copiilor. Ca in cazul orIcarui produs pentru curatare, evitati contactul prelungit al produsului cu pielea. Spalati si uscati mainile dupa utilizare.

ID:75376

15.59 Lei/L -
11,69 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista