• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Detergent cu ceara pentru parchet 1l

Sano

12.39 Lei/L -
12,39 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Sano detergent cu ceara pentru parchet. Curata, lustruieste si protejeaza cu ceara parchetul laminat, mobilierul si podelele din lemn si alte suprafete delicate.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

<5% agenti tensioactivi nonionici, ceara naturala, parfum (linalool, butylphenyl, methylpropional, geraniol), conservanti (1.3-bis(hydroxymethyl)-5.5 dimethylimidazolidine-2.4-dione, 3-lodo-2-propynylbutylcarbamate, 1.2-benzisothiazolin-3-one).

detalii de utilizare

Inainte de utilizare, se recomanda un test de rezistenta a suprafetei pe un colt ascuns. Nu se recomanda folosirea unei cantitati mari de apa pe parchet sau pe podelele din lemn. Se dilueaza 2 capace de Sano intr-o galeata cu apa. Cu ajutorul unei lavete se curata suprafata, iar la final se vasterge cu o laveta uscata si curata. Nu necesita clatire. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati orice contact cu ochii, pielea sau imbracamintea. In caz de contact cu ochii, clatiti cu apa timp de maimulte minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista consultati medicul. In caz de inghitire, sunati imediat la un centru de informare toxicologica sau un medic. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului.

detalii pastrare produs

A se pastra la rece. A se proteja de lumina solara.

ID:10303

12.39 Lei/L -
12,39 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista