Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Doctor Zeco
  • Doctor Zeco
Doctor Zeco

Aditiv pentru hrana cainelui 400g

172.48 Lei/Kg
172.48 Lei/Kg
68,99 Lei

Cainele este cel mai bun prieten al omului, iar sanatatea animalului este foarte importanta pentru stapani. Zeco este un produs 100% natural, ce are la baza activarea zeolitului din compozitie exclusiv prin procedee mecanice si termice. Foloseste cu incredere Zeco pentru cainele tau pentru urmatoarele efecte benefice: efect imunomodulator, detoxifiant, produsul nu este toxic, sprijina echilibrul florei intestinale, reduce mirosul neplacut al excrementelor, elimina petele de urina de pe gazon siiarba. Compozitie: 100% Zeolit activat (Clinoptilolit).

In aceasta pagina

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Adauga 1gr/zi la cinii mici cu o greutate de pana la 20kg si 2gr/zi la cainii mari de peste 20kg in alimentatia zilnica sau in apa. O lingurita de produs Zeco are aprox. 2gr.
detalii pastrare produs
A nu se lasa la indemana copiilor. Produsul nu este toxic, dar poate crea neplaceri in contactul cu ochii. A se pastra pe cat posibil inchis.
Volum alcool
0

ID: 38363