Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Sărbătorim împreună 26 de ani de MEGA ✨🎉 Comandă online în perioada 1 - 10 octombrie și primești un voucher de 26 ron pentru urmatoarea ta comandă mai mare de 150 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Aroxol
Aroxol

Spirale impotriva tantarilor, 10 bucati

8,29 Lei

Aroxol spirale tantari si muste 10 bucati. Indeparteaza tantarii si va protejeaza de acestia datorita substantelor active in timpul arderii.

Informatii despre produs

Ingrediente
D-aletrin 0.3%, alte ingrediente 99.7%.
detalii de utilizare
O spirala este suficienta pentru o incapere de 40 metrii cubi si dureaza aproximativ 8 ore. Separati cu atentie cele doua spirale, fara sa le presati pentru a nu le sparge. Ridicati placuta metalica si infigeti spirala in ea. Aprindeti capatul spiralei si asezati-o in fata unei ferestre sau langa o usa deschisa. In cazul spargerii spiralei, folositi-o punand-o in suportul metalic. Pentru spatii exterioare, asezati mai multe spirale in jurul spatiului pe care doriti sa-l protejati. Toxic pentrumediul acvatic cu efecte pe termen lung. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati sa inspirati vaporii. Spalati-va mainile bine dupa utilizare. A se utiliza in aer liber sau in spatii bine ventilate. Evitati dispersarea in mediu. Nu lasati copii sa atinga spiralele. A nu se expune la soare.
detalii pastrare produs
A se depozita departe de hrana si obiecte de bucatarie intr-un loc uscat, racoros si inaccesibil copiilor.
Volum alcool
0

ID: 43560