Here is Product Details Sticky Short Info
  • Aroxol
  • Aroxol
Aroxol

Saculeti antimolii, 6 bucati

17,30 Lei

Saculetii Anti-Molii Lavanda sunt insecticide eficiente impotriva moliilor ideale pentru protejarea tesaturilor din lana, blanurilor si hainelor de piele. Parfumeaza discret dulapurile cu parfum placut de lavanda si nu pateaza hainele. Durata de actiune este de 3 luni.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Pentru dulapuri si sertare: 1. Inlaturati folia de protectie a saculetului. 2. Separati carligul. 3. Introduceti carligul in locul special creat si agatati saculetul in dulap. 4. Pentru sertare, plasati saculetii fara carlig. Un saculet este suficient pentru o suprafata de 1.17 m cubi. Inlocuiti dupa 4 luni.
Volum alcool
0

ID: 36413

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.