• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Pastile antimolii Molomit 28 bucati

365

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Antimolii pastile molomit, 120g. Actioneaza impotriva moliilor si asupra larvelor, prevenind depunerea de oua si formarea de noi generatii de molii.

Ingrediente

Empenthrin 0.1g/100g (0.1%), 1.4-diclorbenzen, ameliorator odorizant, benzoat de denatoniu (aditiv amar contra ingerarii accidentale).

detalii de utilizare

Se introduc bilele antimolii in pungute sau alte recipiente pentru a proteja hainele si tesaturile din dulap, sertare. Pentru maxima eficienta, folositi 70g/1 m cub. Precautii: respectati indicatiile de pe ambalaj si sombolurile. Nociv in caz de inghitire. . Iritant pentru ochi si piele. Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate provoca pe termen lung efecte adverse asupra mediului acvatic. Posibil efect cancerigen, dovezi insuficiente. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati departede alimente, bauturi si hrana pentru animale. A se evita contactul cu pielea si ochii. La contactul cu ochii se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. A nu se arunca la canalizare. Purtati echipament de protectie si manusi. A se elimina produsul si ambalajul ca deseu periculos. A se evita dispersarea in mediu. In caz de inghitire, a nu se provoca voma, se consulta imediat medicul si i se arata ambalajul sau eticheta. Dupa fiecare contact cu produsul va spalati pe maini cu sapun.

detalii pastrare produs

A se pastra la loc uscat, racoros, ferit de razele soarelui.

ID:95949

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista