• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minim 250 lei si ai TRANSPORT GRATUIT  

Insecticid spray zburatoare 475ml

Sano

45.64 Lei/L -
21,68 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Sano insecticid

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Pyrethroids: tetramethrin 0.30%, d-phenothrin 0.15%, esbiothrin 0.08%, synergists: piperonyl butoxide 1.0%, MGK 264 1.0%. Solvent: petroleum distillate. Propellant: butane/propane, parfum (hexyl cinnamal).

detalii de utilizare

Agitati bine inainte de folosire si in timpul pulverizarii. A nu se lasa la indemana copiilor. Extrem de inflamabil. Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei. Fumatul interzis. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. A se respecta instructiuniile de utilizare. Recipient sub presiune: nu trebuie expus la soare sila temperaturi care depasesc 50 grade C. Nu trebuie gaurit sau introdus in foc, chiar si dupa utilizarea completa. Nu se pulverizeaza spre o flacara deschisa sau un material incadescent. Precautiuni: A se evita inhalarea vaporiilor. Evitati contactul cu pielea si cu ochii. Daca iritarea persista, consultati medicul specialist. Masuri de prim ajutor: Daca a fost inhalata o cantitate mare de produs se va scoate pacientul la aer curat si se va mentine la caldura si nemiscat.

Alergeni

Contine propan care nu dauneaza mediului inconjurator.

detalii pastrare produs

A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei. A se depozita intr-un loc sigur. A se pastra intr-un loc racoros, ferit de razele solare (dar nu in frigider)

ID:7710

45.64 Lei/L -
21,68 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista