Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sano

Sano | Insecticid spray 400ml

49.98 Lei/L
49.98 Lei/L
19,99 Lei

Sano K300 Extermina gandacii si alte insecte taratoare din interior si exterior. Insecticid cu efect imediat si de durata!

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
0,036% deltamethrin (pyrethroid), 0,4% tetramethrin (pyrethroid), 0,5% piperonyl butoxide (szinergans), 0,5% MGK-264 (synergist), solvent principal: petrol distilat, gaz: butan/propan, parfum (citronellol, hexyl cinnamal).
Detalii de utilizare
A se citi instructiunile de pe ambalaj inainte de utilizare.
Volum alcool
0

ID: 25909

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.