• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Gel antimolii cu parfum de lavanda 4 bucati

Raid

-
22,68 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Gel impotriva moliilor Raid Lavanda, 2 buc Raid va protejeaza familia si casa. Are actiune puternica impotriva insectelor si poate fi utilizat in siguranta de dumneavoastra si familia dumneavoastra. Raid este un partener de incredere care intelege problemele cauzate de insecte si care se angajeaza sa lupte impotriva acestora prin inovatie si dezvoltare continua. Gel Raid impotriva moliilor are o actiune repelenta si parfumeaza placut hainele. Protejeaza intreaga garderoba, covoare, perdele pentru 12 saptamani.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Transfluthrin 0.1515% (0.1515 g/100 g), geraniol, pin-2(10)-ene, d-limonene, 2.4-dimethylcyclohex-3-ene-1-carbaldehyde, pin-2(3)-ene, coumarin, oct-1-en-3-yl acetate.

detalii de utilizare

1) Separati cele 2 unitati. 2) Desprindeti partial partea inferioara decupata. 3) Desprindeti complet membrana de aluminiu. 4) Introduceti partea decupata in taietura inferioara. 5) Asezati un numar potrivit de unitati in cuierul sifonierului, in sertar sau pe orice suprafata plana. 6) Evitati contactul direct al membranei permeabile cu haine, tesaturi sau materiale elastice. Este recomandat sa se foloseasca 2 unitati in dulapuri de 0.5 m3. Inlocuiti produsul la sfarsitul sezonului. Produsul incepe sa fie eficient dupa 3 zile. Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. A nu se lasa la indemana copiilor. La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa timp de cel putin 20 minute si se consulta medicul. A nu se arunca la canalizare. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta. Atentie, folositi numai conform instructiunilor.

Alergeni

Poate produce reactie alergica.

detalii pastrare produs

Depozitati la distanta de mancaruri, bauturi si mancare pentru animale. Utilizati numai in locuri inaccesibile pentru copii si animale.

ID:62398

-
22,68 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista