Here is Product Details Sticky Short Info
  • Aroxol

Aroxol | Gel anti-molii

Produs momentan indisponibil online

Protejeaza si parfumeaza. Tabletele Gel Aroxol sunt insecticide impotriva moliilor (Tineola bisselliella) ideale pentru protejarea tesaturilor din lana, blanurilor si hainelor de piele, si care parfumeaza discret dulapurile cu parfum placut de lavanda. Nu pateaza hainele.

Informatii despre produs

Ingrediente
Permethrin 0.1104%, alte substante 99.8896%.
Detalii de utilizare
A nu se lasa la indemana copiilor. Poate provoca sensibilizare in contact cu pielea. Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. A se pastra departe de hrana, bauturi si hrana pentru animale. A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consulta instructiunile speciale/ fisa de securitate. Spalati mainile cu apa si sapun dupa fiecare folosire. In timpul asezarii tabletelor nu mancati, nu fumati si nu duceti mainile la ochi,nas si gura. Contine Permethrin. In cazul inghitirii sau aparitiei oricarui simptom, cum ar fi ameteli, Nu induceti starea de voma si cereti imediat sfatul medicului (daca este posibil aratati-i eticheta produsului). In cazul contactului cu ochii clatiti abundent cu apa si consultati un medic. In cazul contactului cu pielea, spalati bine cu apa si sapun. Antidot: Nu exista. A se urma un tratament simptomatic.
Volum alcool
0

ID: 68972

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.