Here is Product Details Sticky Short Info
  • Raid
Raid

Gel anti-molii lavanda, 2x2 bucati

9,87 Lei

Gel impotriva moliilor Raid Lavanda, 4 buc Raid va protejeaza familia si casa. Are actiune puternica impotriva insectelor si poate fi utilizat in siguranta de dumneavoastra si familia dumneavoastra. Raid este un partener de incredere care intelege problemele cauzate de insecte si care se angajeaza sa lupte impotriva acestora prin inovatie si dezvoltare continua. Gel Raid impotriva moliilor are o actiune repelenta si parfumeaza placut hainele. Protejeaza intreaga garderoba, covoare, perdele pentru 12 saptamani.

Informatii despre produs

Ingrediente
Transfluthrin 0.1515% (0.1515 g/100 g), geraniol, pin-2(10)-ene, d-limonene, 2.4-dimethylcyclohex-3-ene-1-carbaldehyde, pin-2(3)-ene, coumarin, oct-1-en-3-yl acetate.
Detalii de utilizare
1) Separati cele 2 unitati. 2) Desprindeti partial partea inferioara decupata. 3) Desprindeti complet membrana de aluminiu. 4) Introduceti partea decupata in taietura inferioara. 5) Asezati un numar potrivit de unitati in cuierul sifonierului, in sertar sau pe orice suprafata plana. 6) Evitati contactul direct al membranei permeabile cu haine, tesaturi sau materiale elastice. Este recomandat sa se foloseasca 2 unitati in dulapuri de 0.5 m3. Inlocuiti produsul la sfarsitul sezonului. Produsul incepe sa fie eficient dupa 3 zile. Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. A nu se lasa la indemana copiilor. La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa timp de cel putin 20 minute si se consulta medicul. A nu se arunca la canalizare. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta. Atentie, folositi numai conform instructiunilor.
Alergeni
Poate produce reactie alergica.
Detalii pastrare produs
Depozitati la distanta de mancaruri, bauturi si mancare pentru animale. Utilizati numai in locuri inaccesibile pentru copii si animale.
Volum alcool
0

ID: 7732