Here is Product Details Sticky Short Info
  • Raid
Raid

Gel anti-molii lavanda, 2x2 bucati

Produs momentan indisponibil online

Gel impotriva moliilor Raid Lavanda, 4 buc Raid va protejeaza familia si casa. Are actiune puternica impotriva insectelor si poate fi utilizat in siguranta de dumneavoastra si familia dumneavoastra. Raid este un partener de incredere care intelege problemele cauzate de insecte si care se angajeaza sa lupte impotriva acestora prin inovatie si dezvoltare continua. Gel Raid impotriva moliilor are o actiune repelenta si parfumeaza placut hainele. Protejeaza intreaga garderoba, covoare, perdele pentru 12 saptamani.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Transfluthrin 0.1515% (0.1515 g/100 g), geraniol, pin-2(10)-ene, d-limonene, 2.4-dimethylcyclohex-3-ene-1-carbaldehyde, pin-2(3)-ene, coumarin, oct-1-en-3-yl acetate.
Detalii de utilizare
1) Separati cele 2 unitati. 2) Desprindeti partial partea inferioara decupata. 3) Desprindeti complet membrana de aluminiu. 4) Introduceti partea decupata in taietura inferioara. 5) Asezati un numar potrivit de unitati in cuierul sifonierului, in sertar sau pe orice suprafata plana. 6) Evitati contactul direct al membranei permeabile cu haine, tesaturi sau materiale elastice. Este recomandat sa se foloseasca 2 unitati in dulapuri de 0.5 m3. Inlocuiti produsul la sfarsitul sezonului. Produsul incepe sa fie eficient dupa 3 zile. Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. A nu se lasa la indemana copiilor. La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa timp de cel putin 20 minute si se consulta medicul. A nu se arunca la canalizare. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta. Atentie, folositi numai conform instructiunilor.
Alergeni
Poate produce reactie alergica.
Detalii pastrare produs
Depozitati la distanta de mancaruri, bauturi si mancare pentru animale. Utilizati numai in locuri inaccesibile pentru copii si animale.
Volum alcool
0

ID: 7732

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.