• Localizare magazine
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Discuri antimolii parfumate 2 bucati

365

-
10,50 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Antimolii discuri molan cu parfum de lavanda, 2 bucati. Actioneaza impotriva moliilor si asupra larvelor, prevenind depunerea de oua si formarea de noi generatii de molii. Util si ca odorizant.

Ingrediente

Transfluthrin 1% (1g/100g).

detalii de utilizare

Desurubati partial discul si asezatil-l in dulap, sertare, valize sau lipiti pe suprafete aderente. Eficace timp de 6 luni de la deschidere. Valabil 2 ani de la data productiei. Pentru maxima eficienta, folositi 1 discheta la 1 m cub. Produsul devine eficient dupa 14 zile de la deschidere. Precautii: respectati indicatiile de pe ambalaj si simboluri. Iritant pentru ochi si piele. Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate provoca pe termen lung efecte adverse asupra mediului acvatic. A nuse lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de alimente, bauturi si hrana pentru animale. A se evita contactul cu pielea si cu ochii. La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. A nu se arunca la canalizare. In caz de inghitire, consultati imediat un medic aratandu-i ambalajul sau eticheta. A se elimina produsul si ambalajul ca deseu periculor. A se evita dispersarea in mediu. Dupa fiecare contact cu produsul va spalati pe maini cu apa si sapun.

detalii pastrare produs

A se pastra la loc uscat, racoros, ferit de razele soarelui.

ID:95950

-
10,50 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista