SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareCuratenie casaDetergenti universaliSpray pentru igienizare aparate aer conditionat 400ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • XPERT

XPERT | Spray pentru igienizare aparate aer conditionat 400ml

62.48 Lei/L
62.48 Lei/L
24,99 Lei

ClimaXpert Profesional se prezinta sub forma unei spume active, cu excelente calitati de curatare / igienizare a instalatiilor de climatizare rezidentiale de tip Split sau ventiloconvector, dar si auto. Pe durata utilizarii, in aceste instalatii se dezvolta bacterii, fungii, mucegaiuri, precum si alte microorganisme ce pot duce la iritatii ale cailor respiratorii si ochilor, pot determina reactii alergice si pot genera mirosuri neplacute in habitaclu.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Compozitie: Tensioactive anionice sub 5%, tensioactive neionice sub 5%, tensioactive cationice sub 5%, fosfati sub 5%, metasilicat disodic, apa demineralizata, propan-butan-izobutan (GPL).
Detalii de utilizare
ClimaXpert Profesional constituie rezolvarea pe termen lung a acestor probleme. Sub capacul produsului se gaseste dispozitivul de pulverizare si un tub prelungitor din material plastic prevazut la unul din capete cu o duza speciala de pulverizare. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A se evita contactul cu alimentele.
Detalii pastrare produs
A se pastra departe de surse de caldura, suprafete incinse, scantei, flacari deschise sau alte surse de aprindere.
Volum alcool
0

ID: 36797

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image. In cazul promotiilor/ofertelor cardului Connect, pretul produsului este afisat cu reducerea aplicata doar in cosul de cumparaturi, in conditiile in care clientul este logat in contul inregistrat Mega Image si are asociat cardul Connect inscris in programul de loialitate.