Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareCuratenie casaDetergenti universaliSpray pentru igienizare aparate aer conditionat 400ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • XPERT
XPERT

Spray pentru igienizare aparate aer conditionat 400ml

62.48 Lei/L
62.48 Lei/L
24,99 Lei

ClimaXpert Profesional se prezinta sub forma unei spume active, cu excelente calitati de curatare / igienizare a instalatiilor de climatizare rezidentiale de tip Split sau ventiloconvector, dar si auto. Pe durata utilizarii, in aceste instalatii se dezvolta bacterii, fungii, mucegaiuri, precum si alte microorganisme ce pot duce la iritatii ale cailor respiratorii si ochilor, pot determina reactii alergice si pot genera mirosuri neplacute in habitaclu.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Compozitie: Tensioactive anionice sub 5%, tensioactive neionice sub 5%, tensioactive cationice sub 5%, fosfati sub 5%, metasilicat disodic, apa demineralizata, propan-butan-izobutan (GPL).
detalii de utilizare
ClimaXpert Profesional constituie rezolvarea pe termen lung a acestor probleme. Sub capacul produsului se gaseste dispozitivul de pulverizare si un tub prelungitor din material plastic prevazut la unul din capete cu o duza speciala de pulverizare. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A se evita contactul cu alimentele.
detalii pastrare produs
A se pastra departe de surse de caldura, suprafete incinse, scantei, flacari deschise sau alte surse de aprindere.
Volum alcool
0

ID: 36797