• Localizare magazine
: In aceasta perioada este posibil sa apara intarzieri la livrari, datorita numarului crescut de cereri. Vrem sa te asiguram ca acesta situatie este tempora si ne concentram sa onoram toate comenzile plasate in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru situatia neplacuta.  

Tablete pentru masina de spalat vase 70 bucati

Delhaize Eco

-
37,49 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Tablete pentru masina de spalat vase. Fara parfum. Contine agenti activi pe baza de plante.

Ingrediente

De la 15 la 30%, agenti de inalbire oxigenata, de la 5 la 15%: policarboxiliti. Mai putin de 5% agenti de suprafata non-ionici. De asemenea: enzime (amilaza, proteaza).

detalii de utilizare

Sfaturi de utilizare: A se indeparta resturile de mancare de pe vase. A se verifica periodic cat de curat este filtrul. A se pune pastila aleasa in dozator fara a se scoate folia de protectie. A se spala mainile dupa utilizare. Tabletele se pastreaza la adapost de umiditate, iar cutia se inchide dupa utilizare. A nu se utiliza tabletele cu mainile ude. Restrictii de utilizare: A se folosi doar in masina de spalat vase. A se evita contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii, a se spala imediat cu apa din abundenta si a se consulta un specialist. In caz de ingerare, a se consulta imediat un medic. Acest produs este destinat utilizarii exclusive in masini de spalat. Poate declansa o reactie alergica. A se respecta recomandarile de utilizare ale masinii de spalat vase. Pentru a obtine cele mai bune rezultate de spalare, fara deseuri si fara contributii negative la mediul inconjurator, informati-va despre duritatea apei si urmariti cu atentie modul de utilizare.

Alergeni

Contine subtilizina.

ID:94810

-
37,49 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista