SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareCuratenie casaDetergent vaseDetergent pentru masina de spalat vase All in One Max 48 tablete
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Finish-All in 1 Max
Finish
All in 1 Max

Detergent pentru masina de spalat vase All in One Max 48 tablete

57,77 Lei

Finish All in 1 Max face fata sarcinilor dificile, eliminand chiar si resturile intarite, oferindu-va o curatare puternica, chiar de la prima incercare, de fiecare data. Tableta cu 2 straturi pentru rezultate sclipitoare. Tehnologia Powerball activeaza tableta pentru a elimina chiar si resturile intarite. Recomandat de marii producatori de masini de spalat vase. Caracteristici: Actiune de pre-inmuiere, Curatare puternica, dizolvarea grasimilor, functie de clatire, protejeaza masina de calcar, actiune la temperatura scazuta, elimina si resturile vechi, protectia filtrului, protejeaza paharele, nu se desface.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Manipulati NUMAI cu mainile uscate. Pentru cele mai bune rezultate plasati tableta in dozatorul uscat. Nu desfaceti tableta. Daca tableta nu se potriveste, consultati producatorul masinii de spalat vase sau manualul pentru instructiuni. Pentru cele mai bune rezultate in cicluri scurte, puneti tableta Finish All-in pe podeaua masinii de spalat vase, langa filtru. Resigilati intotdeauna pachetul dupa utilizare. Finish Solutie de Clatire este recomandata pentru cele mai bune rezultate de uscare. Nudesigilati tableta, nu o plasati in cosul pentru tacamuri, camera de dozare nu trebuie sa fie umeda, puneti tableta in camera de dozare, resigilati pachetul dupa utilizare. Usor de utilizat - trebuie doar sa plasati tableta in compartimentul dedicat din masina de spalat vase.
Detalii pastrare produs
Pastrati departe de caldura si de umiditate.
Volum alcool
0

ID: 633