SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareCuratenie casaDetergent vaseDetergent pentru masina de spalat vase, 37 capsule
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Fairy-Platinum Plus
  • Fairy-Platinum Plus
  • Fairy-Platinum Plus
  • Fairy-Platinum Plus
  • Fairy-Platinum Plus
Fairy
Platinum Plus

Detergent pentru masina de spalat vase, 37 capsule

58,49 Lei

Detergent pentru masina de spalat vase, capsule, 37 bucati.Indeparteaza grasimea incapatanata si curata filtrul. Deoarece se dizolva mai repede decat tabletele dure, sunt excelente chiar si in ciclurile scurte de spalare.

Informatii despre produs

Volum alcool
0

ID: 32104

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.