SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareCuratenie casaDetergent vaseDetergent pentru masina de spalat vase 36 tablete
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Somat-Gold
  • Somat-Gold
Somat
Gold

Detergent pentru masina de spalat vase 36 tablete

62,79 Lei

Datorita tehnologiei de curatare in profunzime, detergentul pentru masina de spalat vase Somat Gold indeparteaza eficient chiar si resturile de mancare arsa.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
A se citi instructiunile de pe ambalaj inainte de utilizare.
Volum alcool
0

ID: 51884

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.