SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareCuratenie casaDetergent vaseDetergent eco pentru vase utilizare manuala Lavanda & Menta 500ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Seventh Generation
  • Seventh Generation
  • Seventh Generation
  • Seventh Generation
  • Seventh Generation
Seventh Generation

Detergent eco pentru vase utilizare manuala Lavanda & Menta 500ml

29.98 Lei/L
29.98 Lei/L
14,99 Lei

Detergentul de vase Seventh Generation Lavender Flower & Mint este un produs special creat din ingrediente obtinute din plante (91% din plante), biodegradabil, fara coloranti, parfumuri sau inalbitori sintetici si este certificat ecologic (EU Ecolabel). Caracteristici: 91% ingrediente pe baza de plante, Formula biodegradabila, Fara coloranti, parfumuri sau inalbitori sintetici, Parfumuri din 100% uleiuri esentiale obtinute din ingrediente naturale, Certificat ecologic (EU Ecolabel). Parfumurilede flori de lavanda si menta sunt din 100% uleiuri esentiale obtinute din ingrediente naturale.

  • Eco

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Aqua, Sodium lauryl sulfate (agent de curatare derivat din plante), Coco-betaine (agent de curatare derivat din plante), Lauryl glucoside (agent de curatare derivat din plante), Glycerin (stablizator de spuma derivat din plante), Citric acid (regulator de pH derivat din plante), Sodium chloride (mineral, modificator de vascozitate), Sodium hydroxide (regulator de pH, mineral), Lavandula hybrida (lavanda) oil (parfum derivat din plante), Mentha viridis (menta creata) leaf oil (parfum derivat dinplante), Michelia champaca flower extract (parfum derivat din plante), Phenoxyethanol (conservant sintetic), Potassium sorbate (conservant sintetic). Ambalajul este fabricat din 100% plastic reciclat si este 100% reciclabil.
detalii de utilizare
Dozaj pentru 5 litri de apa: - Vase putin murdare: 2,5ml (1/2 lingurita), -Vase normal de murdare: 5 ml (1 lingurita). Utilizati apa rece, dozajul recomandat si scufundati vasele in solutia deja pregatita, in chiuveta, fara sa mai lasati apa sa curga. Astfel reduceti consumul de energie si de apa, minimizand impactul asupra mediului. Produsul se poate utiliza si direct pe burete dupa care spalati vasele si clatiti bine. Formula noastra, cu ingrediente pe baza de plante, poate parea tulbure la tetemperaturi mai mici. Acest lucru este natural si nu afecteaza eficacitatea produsului. Lichidul revine la normal daca este adus la temperatura camerei (18-21 grade Celsius).
Alergeni
Produsul nostru, nu contine ingrediente de origine animala si este un produs cu certificare cruelty-free Leaping Bunny (netestat pe animale) si ecologic (EU Ecolabel).
Volum alcool
0

ID: 58097