• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Solutie 3in1 pentru covoare 500ml

Vanish

27.86 Lei/L -
13,93 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Curata, improspateaza si catifeleaza. Putere de 3x mai mare de indepartare a petelor + parul animalelor de companie. Covoare. Carpete. Tapiterii. Comparativ cu simpla aspirare. Sampon manual pentru curatarea covoarelor.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Mai putin de 5%: agent de inalbire pe baza de oxigen, surfactanti anionici, surfactanti neionici, policarboxilati, parfum.

detalii de utilizare

Iritant pentru ochi. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. A nu se amesteca cu produse inalbitoare pe baza de clor. Spalati-va pe maini dupa folosire. Nu va alarmati daca pielea se albeste in contact cu produsul. Efectul de albire a pielii este temporar si reversibil. Daca varsati Vanish pe dumneavoastra, clatiti imediat cu multa apa. Daca aveti pielea sensibila folositi manusi.

ID:74358

27.86 Lei/L -
13,93 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista