Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Biocarpet
Biocarpet

Sampon pentru covoare 500ml

23.86 Lei/L
23.86 Lei/L
11,93 Lei

Sampon pentru curatarea covoarelor si tapiterii. Curata complet si in profunzi me toate tipurile de covoare, mochete (lana, bumbac, sintetice), canapele. fotolii (acoperite cu material textil), tapiterii auto, etc.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Continut: peste 5% dar nu mai mult de 15% surfactanti anionici, mai putin de 5% surfactanti neionici si amfoterici, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolino, prafum. Mai contine: aldehida hexil cinamina. Biodegradabil.
detalii de utilizare
Dizolvati o parte Biocarpet in 3.5 parti apa calduta. Produceti spuma abundenta agitand amestecul cu mana. Intindeti spuma cu ajutorul unui burete pe covor sau mocheta si frecati bine. Nu umeziti exagerat suprafata. Pentru obtinerea unui rezultat mai bun folositi aspiratorul inainte de curatare (pentru absorbirea prafului), precum si dupa uscare. Nu necesita clatire. Inainte de intrebuintare verificati rezistenta culorilor, incercand produsul pe o suprafata mica, intr-un loc mai putin vizibil. Anu se lasa la indemana copiilor. Iritant pentru ochi si piele. La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. La contactul cu pielea, se spala imediat cu multa apa.
detalii pastrare produs
Conditii de depozitare: 6-30grade C, la loc uscat.
Volum alcool
0

ID: 10982