Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Swiffer
  • Swiffer
  • Swiffer
  • Swiffer
  • Swiffer
Swiffer

Rezerve pamatuf, 5 bucati

19,99 Lei

Spuneti adio prafului, murdariei si parului. Swiffer Duster este instrumentul care capteaza si blocheaza praful, parul si alergenii cauzati de acarieni, dar si cei cauzati de pisici si caini, de pe suprafete datorita miilor de fibre pufoase. Lavetele pentru praf Swiffer au fibre unice care isi adapteaza forma pentru a intra in colturi, astfel incat sa scapati de praf si par de pe practic orice suprafata, fara a-l intinde in restul casei. Capteaza si blocheaza de pana la trei ori mai mult praf sipar decat un stergator traditional. Mii de fibre pufoase capteaza si blocheaza praful si parul, care sunt doar raspandite de stergatoarele de praf cu pene.

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Agitati si infoiati rezerva inainte de utilizare. Atasati rezerva la maner prin introducerea varfurilor manerului in cele doua fante de pe rezerva. Un inceput curat cu fiecare rezerva de unica folosinta ce poate fi inlocuit usor.
Volum alcool
0

ID: 39194