Here is Product Details Sticky Short Info
  • Rivex
Rivex

Detergent universal floral 1l

-30%
De la 21.07.2021 la 29.12.2021Vezi mai multe
Acest produs nu mai este disponibil

Rivex detergent universal floral 1.5 l. Cu o formula speciala care are la baza sistemul de absorbtie activa a murdariei, Rivex curata usor si rapid orice suprafata lavabila din locuinta dumneavoastra. Este ideal pentru curatarea podelelor si suprafetelor mari chiar si pentru cele mai delicate cum ar fi marmura si ceramica. Acestea raman stralucitoare, iar parfumul unic va improspata aerul din casa ta pentru lunga durata. Uscare rapida. Nu necesita clatire.

-30%

Promotii valabile din 22/07/21 pana in 29/12/21

Sapun solid Coconut Milk 100g
Acest produs nu mai este disponibil

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
<5% surfactanti neionici, solventi, sapunuri, conservanti )methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone), parfumuri, buthylphenyl methylpropional, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool.
detalii de utilizare
Pentru suprafetele mari turnati 2 capace (80 ml) in 5 litrii de apa. Pentru suprafete mici mai greu de curatat si pete dificile (aragaz, chiuvete etc) folositi produsul nediluat turnand pe un burete sau direct pe suprafata de curatat. Lasati sa actioneze putin (1 minut) dupa care indepartati cu un burete umed. Atentie! Provoaca leziuni oculare grave. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie a ochilor. In caz de contact cu ochii clatiti cu apa din abundenta timp de maimulte minute. Daca iritarea ochilor persista sunati la un centru de informare toxicologica sau un medic. In caz de inghitire nu provocati voma si sunati imediat la un centru de informare toxicologica sau un medic.
Alergeni
5-chloro-2-methyl-2h-isothiazol-3-one, 2-methyl-2h-isothiazol-3-one.
detalii pastrare produs
A se depozita intr-un loc uscat la o temperatura curpinsa intre 6 si 30 de grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 10955