Here is Product Details Sticky Short Info
  • Pronto
Pronto

Detergent pentru suprafete delicate 750ml

Produs momentan indisponibil online

Pronto Detergent suprafete delicate Classic - elimina rapid murdaria de pe suprafete cu gresie, parchet, podele laminate, podele fara ceara.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
<5% surfactanti ne-ionici, sapun. Mai contine: parfum dimetilol glicol, metilcloroisotiazolinone, metilisotiazolinone, butilfenil metilpropional, hexil cinamal, citronelol.
Detalii de utilizare
Adaugati 2 capace de produs in 5 litri de apa calda. Aplicati cu un burete, o carpa sau un mop pe suprafete finisate. Nu necesita clatire sua uscare. Pentru suprafete delicate, testati mai intai pe o portiune mica, ascunsa. Nu utilizati nediluat.
Volum alcool
0

ID: 12200

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.