• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Detergent lichid sapun verde 750ml

Pronto

20.25 Lei/L -
15,19 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Detergent Multisuprafete Pronto 5 in 1 pentru gresie,piatra si granit, 750ml. Produsele Pronto reprezinta modul sigur, simplu si eficient de a ingriji locuinta, fara sa-ti sacrifici timpul liber. Pronto nu inseamna doar curatarea suprafetelor, ci este conceput pentru a reda acestora frumusetea naturala, cu fiecare ocazie de curatenie. Detergent Multisuprafete Pronto pentru gresie, piatra si granit accentueaza frumusetea naturala a pardoselilor delicate. Formula 5in1: curata, reda stralucirea, ingrijeste, indeparteaza praful, fara urme si reziduuri. Nu necesita clatire.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

<5% surfactanti ne-ionici, sapun. Mai contine: parfum dimetilol glicol, metilcloroisotiazolinone, metilisotiazolinone, butilfenil metilpropional, hexil cinamal, citronelol.

detalii de utilizare

Instructiuni de utilizare: Adaugati 2 capace de Pronto 5in1 in 5 litri de apa. Aplicati cu un burete, o laveta sau un mop pe suprafete. Nu este nevoie sa clatiti. Pentru suprafete delicate, testati mai intai pe o portiune ascunsa. Nu folositi nediluat. S2 A nu se lasa la indemana copiilor. Ca in cazul oricarui produs pentru curatare, evitati contactul prelungit al produsului cu pielea, Spalati si uscati mainile dupa utilizare.

ID:12200

20.25 Lei/L -
15,19 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista