Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareCuratenie casaAccesorii pentru curatenieAcoperitoare faciala pentru copii diverse culori, 5 bucati
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Pharma Health
Pharma Health

Acoperitoare faciala pentru copii diverse culori, 5 bucati

7,49 Lei

Acoperitoare faciala de utilizat in colectivitate, de unica folosinta. De uz general. Dimensiune produs: 140 x 90 mm +- 5 mm. Masca in 3 straturi cu 3 pliuri. Material: strat exterior - polipropilena 66% (PP), material netesut 34%, material topit. Banda metalica flexibila ajustabila pentru fixare pe nas. Benzi elastice moi de fixare pe urechi. Culori: albastru / roz / galben. Tip de utilizator: copii.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Avertisment de utilizare adecvat varstei. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Acest produs poate fi utilizat numai intr-un spatiu bine aerisit si cu suficient oxigen. A se utiliza cu grija in cazul persoanelor care sufera de astm sau alte afectiuni respiratorii. Folositi masca in mod corect si nu o intrebuintati excesiv. Timp recomandat de utilizare: maxim 4 ore.
detalii pastrare produs
A se pastra in locuri ferite de lumina si uscate, departe de produse chimice sau de surse de foc. Temperatura de depozitare trebuie sa fie intre -28 grade Celsius si +38 grade Celsius, iar umiditatea <80%.
Volum alcool
0

ID: 34838