Here is Product Details Sticky Short Info
  • Chicco
Chicco

Dezinfectant 0+ cu spectru larg 1L

22.61 Lei/L
22.61 Lei/L
22,61 Lei

Dezinfectant cu spectru larg de utilizare. Lichid dezinfectant cu putere mare de igienizare, eficient impotriva bacteriilor, fungilor si virusurilor, pentru decontaminarea microbiana a tuturor obiectelor cu care copilul intra in contact, inclusiv din plastic si metal, cu exceptia obiectelor care intra in contact cu alimentele.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Dezinfectant pentru obiecte private. Diluati la 2% concentratie, umpleti masura - capacul la primul marcaj pentru fiecare litru de apa. Timp de actiune: 60 minute. Dezinfectarea se produce numai in conditii de curatie a produsului. Intriduceti obiectele spalate in solutia obtinuta pentru 60 minute. Spalati-va pe maini inainte de a scoate obiectele. Clatiti cu apa potabila din abundenta. A nu se lasa la indemana copiilor.
Volum alcool
0

ID: 19483

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.