Here is Product Details Sticky Short Info
  • Wilkinson
Wilkinson

Aparat de ras cu 1 rezerva Hydro Connect5

27,00 Lei

Pachetul Wilkinson Hydro Connect5 contine: 1 aparat de ras + 1 rezerva. Caracteristici: 5 lame Ultra Glide pentru rasul neted. Lamele reduc iritarea. Rezerva cu gel activat cu apa ce are tehnologia de umplere in locul unei benzi de lubrifiere obisnuite. Manerul puternic si bine echilibrat asigura miscari precise.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Rezervele Hydro Connect 5 se potrivesc cu manerele Gillette? Fusion?. Rasturnati rezervorul de gel hidratant pentru a folosi partea superioara a lamei si aranjati zonele greu accesibile.
Volum alcool
0

ID: 58286

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.